Code Box - Logo
Code Box - Topbild
  Code Box Start Tjänster Kvalitet Om Code Box Exempel på hemsidor. Kontaka Code Box
Sitemap
 
Webbens betydelse
Idag är Internet det mest kostandseffektiva medium som finns. Det är en nödvändighet för företag att placera sitt namn på Internet. Det är oftast där som kunden får sitt fösta intryck av företaget och sedan beslutar om konsument. Första intrycket är avgörande för hur ett företag behandlas, idag är oftast Internet just detta första intryck.
 
Design
Code Box design är alltid modern och följder Internetmodet. Det är viktigt att kombinera en estetisk känsla med användarvänlighet och sökmotorvänlighet för att dina besökare lätt skall hitta informationen de söker och för att ditt företag i första hand skall hittas på Internet. Våran professionella webbdesign ger ett bra intryck, en attraktiv hemsida som dina besökare attraheras av.
 
Tjänster
Här finner du helhetslösningar med spektakulär webbdesign skräddarsydd för företagets verksamhet, detta resulterar i mycket nöjda kunder. Code Box erbjuder fyra olika tjänster som medför att du kan förmedla ditt företags verksamhet modernt och aktivt.
 
Kvalitet
När vi skapar en hemsida för ditt företag tänker vi på framtiden och vad kvalitet innebär för vidare utveckling. En Code Box hemsida har en livslängd på 3-5 år! Hemsidan är även användarvänlig och sökmotorvänlig, besökare som kommer till hemsidor vi producerar kan lätt orientera sig och enkelt hitta sidorna på sökmotorerna.
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! 508
Copyright © Code Box Webbyrå 2006 - 1:a Långgatan 20 - 413 28 GÖTEBORG
Tel: 031 3462306 Fax: -