Code Box - Logo
Code Box - Topbild
  Code Box Start Tjänster Kvalitet Om Code Box Exempel på hemsidor. Kontaka Code Box
Sitemap

BioVent bild
BioVent
Code Box gjorde vår hemsida från start till mål på under en vecka!!!

Det enda vi gjorde var att leverera texten till dem, och bilder samt layout fixade de utan vidare utefter de diskussioner vi haft om känslan vi vill förmedla med hemsidan.
Efter endast ett fåtal avstämningar under projektet så var sidan på plats, och detta utan att det tagit speciellt mycket tid i anspråk från oss. Betatestet gick lysande och vi har bara fått positiv respons på utseendet på sidan.
Alla uppdateringar har varit mycket enkla för oss och har utförts inom timmar efter vi skickat dem.

Kort sagt; ett lyckat samarbete med lyckat resultat.
» Länk

Big Buddha bild
Big Buddha
En välanpassad hemsida skräddarsydd för Big Buddha, en restaurant som både vill informera och samtidigt attrahera besökaren för de framtida besöken.
Hemsidan informerar om öppettider, karta, meny och drycker på ett kultiverat sätt.
Resturangens stiliga känsla lyfts fram på hemsidan för besökaren. Snabbt och enkelt kan man surfa in på nätet innan ett besök på restauranten för att känna av om Big Buddha är rätt ställe just idag.
» Länk

The Peace Makers bild
The Peace Makers
The Peacemakers är ett projekt uppbyggt som en multimediahemsida.
Hemsidan framhåller en upplevelselik miljö som får besökaren att utforska hemsidan.
Denna sida är en flashhemsida, en mer komplex estetisk upplevelse med ljud och aktiv design. Dessa sidor framhåller även möjligheter till att framställa filmer på webben.
Med multimediahemsidan får besökaren en minnesvärd upplevelse, en favoritsida på nätet!
» Länk

Bafab Kontorsmöbler
BAFAB - Kontorsmöbler
När BAFAB - Kontorsmöbler snabbt behövde en webbplats för att presentera sina produkter så vände man sig till Code Box. Uppdraget var att skapa ett administrations verktyg där BAFAB Kontorsmöbler kan sköta hela hemsidan helt själva. Till exempel lägga till produkter, ändra eller tabort...
» Länk

ShorinjiKempo - Göteborg
ShorinjiKempo - Göteborg
ShorinjiKempo är en budoart med huvudmålen fysik hälsa, mental utveckling och förmåga till självförsvar. Som ideell förening har vi givetvis mycket begränsade resurser att satsa på marknadsföring.
En tilltalande hemsida är ett för oss mycket kostnadseffektivt och enkelt sätt att attrahera potentiella medlemmar. Vår hemsida är ofta den första kontakten intresserade har med vår förening, ShorinjiKempo Göteborg Shibu.
Vi tyckte att det var en bra investering att låta Code Box designa och utveckla den efter våra önskemål och krav. Vi är mycket nöjda med resultatet och ser stora möjligheter till att ge fler uppdrag till Code Box i framtiden.
» Länk

ElektroMagasinet
ElektroMagasinet
Lättskött E-handel system(webbshop) med skräddarsydd design. Web-Butiken stödjer ett obegränsat antal artiklar.
» Länk

Pamps
Pamps
När det var dags att modernisera hemsidan anlitades Code Box som formgivare och gränssnittsdesigners i den projektgrupp som arbetade fram den nya hemsidan.
Målet var att skapa en modern och levande webbplats med hög tillgänglighet.
» Länk

Area 11 bild
Area 11
Info saknas.
» Länk

Chromatic
Chromatic
Portfolio för Andreas Wieslander, spelutvecklare. Jag sökte en tilltalande, effektiv hemsida för att visa mitt material, vilket Code Box löste med bästa betyg, se efter själv!
» Länk

Adveco
Adveco Redovisningsbyrå
Info saknas.
» Länk
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! 508
Copyright © Code Box Webbyrå 2006 - Vera sandbergs allé 5A - 411 33 GÖTEBORG