Code Box - Logo
Code Box - Topbild
  Code Box Start Tjänster Kvalitet Om Code Box Exempel på hemsidor. Kontaka Code Box
Sitemap
» Tillbaka till tjänster

Avancerade hemsidor

En avancerad hemsida innebär att ditt företag kan administrera och sköta hela företagets webbplats genom administrationssystemet. Företaget tilldelas en ramdesign. Du kan ständigt uppdatera vad som händer på ditt företag genom en nyhetssida, du kan placera dina produkter på hemsidan och ständigt utveckla dina produktsidor. Ett annat effektivt sätt att marknadsföra ditt företag på är genom ett mejlutskick och föra ett databasregister över dina kunder. Allt detta sammanförs i ett smidigt och enkelt e-handelssystem som medför att ditt företag har full kontroll över webbens markandsmöjligheter.

Idag hittas företag främst via sökmotorer och därför är det mycket viktigt att just din sida beträder nätet som sökmotorvänlig. Just detta ökar givetvis ditt företags markandsvärde på nätet. Webbsidan framförs på ett optimalt sätt, s.k. sökmotoroptimalt. Sökmotoroptimering är ett viktigt steg för ett företag skall synas på webben på ett rättfärdigt sätt. Att hittas på den första söksidan innebär dels bra markandsföring men även ett gott ryckte.

En hemsida utvecklas ständigt och eftersom ditt företag förvaltar denna utveckling producerar vi din avancerade hemsida på ett mycket användarvänligt sätt för ditt framtida bruk. Aktualitet är ett vinnande koncept på nätet, det krävs att företaget lever lika mycket på webben som det lever och utvecklas i verkligheten. Syns man så finns man, det är just detta som våra avancerade hemsidor skapar vinnande förutsättningar för ditt företag på Internet samtidigt som vi ger en mycket bra design.
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! 508
Copyright © Code Box Webbyrå 2006 - Vera sandbergs allé 5A - 411 33 GÖTEBORG