Code Box - Logo
Code Box - Topbild
  Code Box Start Tjänster Kvalitet Om Code Box Exempel på hemsidor. Kontaka Code Box
Sitemap
» Tillbaka till tjänster

Multimedia hemsidor

Då ditt företag vill marknadsföra sig på ett spännande och levande sätt är just multimediahemsida ett bra val för ditt företag. En multimediahemsida innebär att du kan attrahera på ett vacker och upplevelserikt sätt som är mycket intresseväckande.

Intresset väcks exempelvis genom ett webbspel eller en film. Multimediahemsidor är ett bra sätt att förmedla reklam via. Det är även ett sätt realisera de mest vilda idéer, allting är möjligt att genomföra via multimediahemsidan och därför är just detta ett alternativ för ett företag att exempelvis presentera en företagsidé, förmedla ett varumärke på ett intrycksfullt sätt eller en produkt med kreativitet och liv. Upplevelser är ett centralt begrepp då ditt företag väljer en multimediahemsida. Frågan är bra hur du önskar ditt företag skall ses och presenteras.

Det är därför en bra idé att sammanföra en avancerad hemsida med denna lösning som kan hittas av sökmotorerna på ett effektivt sätt, samtidigt förmedla ett koncept med känsla via en multimediahemsida. En multimediahemsida kan samla information om dina besökare men är inte anpassad efter sökmotorernas krav, exempelvis Google. Därför är en multimediahemsida ett bra val för företag med ett starkt varumärke som lätt hittas via domänerna företaget redan innehar.

Multimediahemsidan fungerar som en TV-reklam på webben där ditt företag har möjlighet att specificera och styra din målgrupp interaktivt. Du aktiverar dina besökare och väljer i likhet med en TV-reklam upplevelseförmedling eller ditt budskap genom underhållning.
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! 508
Copyright © Code Box Webbyrå 2006 - 1:a Långgatan 20 - 413 28 GÖTEBORG
Tel: 031 3462306 Fax: -